VEELGESTELDE VRAGEN

Kopen voor je Club is erg eenvoudig. Veel voorkomende vragen komen wel vaker voor en hebben we hier duidelijk uitgelegd. 

 

Kunnen alleen leden meedoen?

Nee hoor, iedereen kan meedoen. Inschrijven of ingewikkeld registreren is ook niet nodig. Een bezoekje aan de actiepagina van de club is voldoende om de kopen voor je club.

Schakel dus ook je buren, bazen, neven en nichten in om te kopen voor je club.

Hoe lang duurt het voordat mijn club kan meedoen?

Na aanmelding worden de gegevens van de club gecontroleerd en start het hele proces. Onze mensen van techniek en ontwerp werken samen om de hele actie voor de club te realiseren. Het duurt maximaal 5 werkdagen voordat een actie volledig is aangemaakt. Dat betekent dat een club al binnen één week kan meedoen.

Optioneel levert Kopen voor je Club een promotiepakket. Het ontwerp en de levering hiervan duurt maximaal 10 werkdagen.

Hoeveel commissie wordt er uitbetaald aan mijn club?

De opbrengst voor je club is afhankelijk van het aantal leden, de mate van communicatie en de inzet van promotiemiddelen.

De commissie die de webshops uitbetalen aan kopenvoorjeclub is afhankelijk van de aangekochte artikelen. Van alle aankopen wordt alle commissie bij elkaar opgeteld en 80% aan jouw club uitgekeerd. Dit resulteert gemiddeld in circa 5% commissie van het totale aankoopbedrag.

Wanneer wordt de commissie uitgekeerd aan mijn club?

Omdat kopers tot 30 dagen na hun aankoop hun aankopen nog kunnen retourneren stelt Kopen voor je Club 5 weken na de afloop van een kwartaal een commissie overzicht op, deze commissie wordt vervolgens binnen 1 week overgemaakt aan jouw club.

Indien het bedrag kleiner is dan 50 Euro schuift het door naar het volgende kwartaal, net zolang totdat het te betalen bedrag groter is dan 50 Euro.

Worden lokale sponsors niet benadeeld door Kopen voor je Club?

Kopers kunnen altijd zelf beslissen om te kopen bij de lokale winkeliers. Vaak krijgen leden een speciale clubkorting als bij de sponsor wordt gekocht zodat kopers alsnog voordeel krijgen. 

Wrijving met lokale ondernemers en sponsors is er niet: Kopen voor je Club biedt de unieke mogelijkheid om concurrerende webshops per clubactie uit te schakelen.

Stuur een kort bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat de specifieke webshop voor uw clubactie niet wordt weergegeven.

Is Kopen voor je Club aansprakelijk voor eventuele schade aan aankopen via de actiepagina?

Kopen voor je Club is niet aansprakelijk voor enige schade aan gekochte artikelen, de voorwaarden van de individuele webshops zijn van toepassing.

Mag mijn club zelf promotiemateriaal verzorgen?

Dat kan zeker. Kopen voor je Club levert een promotiepakket voor kostprijs. Maar als je club zelf goede ideeën heeft om de actie te promoten mag dat natuurlijk. Eventueel kan het ontwerpteam van Kopen voor je Club helpen met het aanleveren van promotiemateriaal in speciale afmetingen, zoals bijvoorbeeld voor een flyer, spandoek of reclamebord.

Kan ik hulp krijgen bij het installeren van de slimme banner op de website van mijn club?

Jazeker, de webmaster van Kopen voor je Club spreekt de taal van (bijna) elke website en helpt je graag om de banner zo goed mogelijk te installeren. Wellicht kunnen we ook gelijk de uitleg van de actie een logisch plekje geven op de website van je club. 

Wat is de Promotie Toolbox?

De Promotie Toolbox bevat allerlei standaardteksten en promotiemateriaal om de actie makkelijk te kunnen promoten. Deze kant-en-klare teksten zijn direct te gebruiken voor website, nieuwsbericht, email, facebook en whatsapp. Er zijn duidelijke standaardteksten voor de introductie en de uitleg van de actie. En voor allerlei momenten gedurende het hele jaar levert de Promotiekalender extra korte berichten. Er is altijd wel een reden om Kopen voor je Club !

Ook leden en bekenden van je club kunnen de Promotie Toolbox gebruiken om de actie bij familie, vrienden en kennissen onder de aandacht te brengen.

Voor op de website van je club staat eenvoudige code van de slimme banner die de webmaster van je club kan gebruiken. Deze banner laat de huidige opbrengst zien en brengt leden direct naar de actiepagina van je club. Niets staat meer in de weg om te Kopen voor je Club.

Voldoet Kopen voor je Club aan de AVG die ingaat per 25 Mei 2018?

Kopen voor je club voldoet aan alle AVG eisen zoals deze gelden voor het privacy statement en heeft alle benodigde maatregelen getroffen om aan de gegevensbescherming te voldoen zoals deze uit hoofde van de AVG gelden.

Wordt er BTW geheven op de kopen voor je club sponsorinkomsten?

Als u uitkomt boven de maximumomzet van € 50.000 per jaar aan fondswervende diensten dient u ons op basis van het commissie overzicht een factuur met btw te sturen. Het commissie overzicht is exclusief BTW. Indien er door Kopen voor je Club geen factuur wordt ontvangen gaan wij ervan uit dat er geen BTW heffing is en maken wij het bedrag zoals vermeld op het commissie overzicht over op uw bankrekening.

 

NOG GEEN ANTWOORD OP JE VRAAG...?

Neem contact op voor een duidelijke uitleg.

 

 

TIPS  CLUB AANMELDEN