Voor website, nieuwsbericht, email, facebook, advertentie, flyer, whatsapp, narrowcasting, reclamebord, spandoek. Op verzoek maken wij graag een afbeelding op maat.

 

 •  

 • Banner StaandBanner StaandBanner StaandBanner StaandBanner StaandBanner StaandBanner StaandBanner Staand

   

 • Beste Kopen-voor-je-Clubber,

  Tijdens de laatste maanden van het jaar zijn Sint en Kerst dé ultieme gelegenheid om te Kopen voor je Club. Om meer leden naar [CLUBACTIE] te lokken geldt in november & december een bijzondere winactie voor leden (zie tekst hieronder). Verspreid de actie naar alle leden en bekenden via email, website, Whatsapp, Facebook of Instagram.

  Veel succes!

   

  Kopen voor je Club WINACTIE November / December 2018

  Je ordernummer is je lotnummer! GRATIS kans op geldprijzen tot 100 euro. Bovendien spaar je ook nog eens tot 8 procent voor [CLUBNAAM]. Via Kopen voor je Club koop je maar liefst 1.000.000 artikelen online. Meedoen is gratis en supermakkelijk! Ga naar de startpagina van je club en bekijk ook de BIG-SPENDER-BONUS: www.kopenvoorjeclub.nl/[CLUBREF]#winactie

  some promo winactie 11 2018

 • Spandoek of reclamebord? 
  Narrowcasting of een andere afmeting?

  Voor afwijkende afmetingen maakt Kopen voor je Club een afbeelding op maat. Geef de exacte afmetingen door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en binnen enkele dagen is het materiaal gereed.