Definities
Malbani - De vennootschap onder firma die het affiliate sponsoring concept kopenvoorjeclub heeft ontwikkeld en beheerd.
Kopenvoorjeclub - Het affiliate sponsoring concept zoals gedefinieerd op de website www.kopenvoorjeclub.nl.
Gebruiker - De intellectueel eigenaar van de website waarop kopenvoorjeclub gepromoot wordt middels een banner.
Affiliate Netwerken - Organisaties die de tracking en uitbetaling van commissies verzorgen voor de aangesloten Webshops.
Commissie overzicht - Een overzicht met daarop de specificatie van de verschuldigde commissie aan Gebruiker.

Voorwaarden
1] Deze overeenkomst wordt aangegaan voor onbepaalde tijd met een wederzijdse opzegtermijn van 3 maanden.
2] De commissies zoals uitbetaald aan Malbani door de Affiliate netwerken wordt na inhouding van 20% provisie uitgekeerd aan Gebruiker.
3] Kopenvoorjeclub betaalt Gebruiker binnen 6 weken na afloop van een kalenderkwartaal indien het uit te betalen bedrag groter is dan 50 Euro. Indien het bedrag kleiner is dan 50 Euro schuift het door naar het volgende kwartaal, net zolang totdat het te betalen bedrag groter is dan 50 Euro.
4] De commissie op aankopen kan fluctueren en is afhankelijk van de aangekochte productmix, retourartikelen, het gebruik van kortingscodes, cadeaukaarten en significante kortingsacties van de betreffende webshops in het betreffende kwartaal.
5] Het aanbod van webshops op de actiepagina’s van kopenvoorjeclub kan variëren en Gebruiker heeft hier geen inspraak op, wel kan in overleg tussen Gebruiker en Malbani besloten worden om bepaalde webshops in het kader van wrijving met lokale sponsors uit te schakelen op de actiepagina's.
6] Gebruiker geeft Malbani toestemming om het clublogo, clubnaam en een clubfoto zoals gevonden kan worden in het publieke domein te gebruiken om de resultaten van Kopenvoorjeclub voor Gebruiker te verbeteren.
7] Gebruiker optin voor de ontvangst van een weekly update met kopen voor je club promoties op het e-mailadres zoals vermeldt op het aanmeldformulier

 

 

Pagina 1/1

16 juni 2020 - Kopen voor je Club / MALBANI

 

 

 

kopen voor je club logo2020 oranje op wit